[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Roma. Peste 300 de înmatriculări ale mașinilor românești la o singură agenție

Anagnina, zona est a Romei, aproape de șoseaua de centură. 

Agenția Minerva

Cap de linie pentru linia A a metroului roman și al autobuzelor pentru periferia est, Anagnina este una dintre cele mai traficate zone ale capitalei Italiei. Aici găsim un supermarket românesc preferat de concetățenii noștri (Etno Market), un lo cund se mănâncă bine (La Mama), un kebab al unui turc veșnic plin cu români (Ali Kebab), o agenție de servicii românească (Centro Servizi Anagnina), o tabacherie, un alt magazin italienesc unde românii se opresc seara la o bere în față și la cumopărături, o biserică în parcarea din spatele acestui magazin, alte două baruri și o agenție pentru practici auto (Agenzia Minerva).  

Pe vitrina agenției Minerva mai multe afișe imprimate A3 anunță, într-o limbă românească foarte pitorească, tradusă cu Google Translate, dar din care se înțelege mesajul:

 

Schimbarea plăcilor rumene în limba

italiană pentru rezidenții din Italia 

OFERTĂ

„Metro A” Capoline Anagnina
Agenzia Minerva
TEL. 06.97277647

Via Tuscolana , 1806

 

Reprezentanții companiei ne-au spus că peste 300 de cereri de înmatriculare au fost depuse de către românii rezidenți în doar o săptămână de zile. Iar aceasta continuă, fiind suprasolicitați în această perioadă.

Lasă un răspuns