[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Roma – Româncă bătută, violată și obligată să se prostitueze de către cel care i-a promis o viață mai bună

Roma, cartierul Flaminio: P.M.V i-a promis că o ajută să-și găsească de lucru, apoi a violat-o, bătut-o și obligat-o să se prostitueze. Drama unei românce care a crezut în vorbele unui conațional de 24 de ani, că îi va oferi o viață mai bună

Cei doi s-au cunoscut pe internet, au început o relație sentimentală și bărbatul i-a promis o viață mai bună alături de el în Italia.

Timp de trei luni fata s-a prostituat, cerându-i agresorului să o lase să se întoarcă acasă în România. Călăul o însoțea și supraveghea tot timpul la „locul de muncă” și-i încasa veniturile.

În timpul unei dispute dintre cei doi, femeia a reușit să iasă din locuință, să țipe și să ceară ajutor. Un trecător a sunat la 112 și carabinierii au intervenit imediat.

Victima a fost transportată la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale, iar poliția l-a dat în urmărire pe bărbatul român de 24 de ani.

La scurt timp, carabinierii i-au identificat mașina lângă un complex de case populare de pe via Carlo Pirzio Biroli, din zona Due Ponti, iar acesta a încercat să fugă la vederea agenților. A fost condus la comisariatul de poliție și acuzat de violență sexuală, rănire și exploatare a prostituției. Autoritatea judiciară a validat arestarea, fiind transferat în închisoare.