[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Roma – Trădat de tatuajele de pe mâini, un român de 19 ani a fost arestat pentru jaf

Tânărul român în vârstă de 19 ani a fost arestat de către agenții de poliție San Giovanni din Roma. Ancheta s-a desfășurat pe toată perioada verii și s-a încheiat cu un ordin de arest. Acesta a fost emis de judecătorul Tribunalului din Roma. La doar 19 ani, românul este acuzat de cel puțin 7 jafuri.

Bărbatul a fost surprins de polițiști în luna iulie, în zona Re din Roma după ce a jefuit doi adolescenți. În acea circumstanță s-a găsit asupra lui un cuțit. Acest episod a stat la baza investigațiilor ulterioare, în așa fel încât s-a stabilit că avea legătura și cu alte jafuri, care au avut loc din luna mai până în iulie, deoarece folosea aceeași tehnică.

Se apropia de adolescenți, tineri sub 18 ani, le câștiga încrederea, povestindu-le că are probleme familiare și este un fost pugilist care tocmai a ieșit din închisoare. La sfârșitul „pledoariei” le ordona victimelor, folosind metoda intimidării, să-i dea banii și telefoanele.

A fost trădat de  tatuajele de pe mâini și gât. Plecând de la acest indiciu, investigatorii au reușit să-l identifice și să-l aresteze.

Sursa: http://appiohblog.altervista.org/re-roma-arrestato-rumeno-rapinava-ragazzi-piazza/