[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Român accidentat grav la Villanova (Roma)

Via Maremmana Villanova Guidonia (foto Google)-2
locul accidentului

Cirpian Neagu, 40 de ani, un român rezident în Tivoli, a fost accidentat grav duminică seara, 9 noiembrie, pe strada Maremmana superioară, relatează cotidianul local tiburno.tv

Dinamica

Accidentul a avut loc pe strada care duce de la Viillanova spre Tivoli, pe o porțiune întunecoasă a acesteia. În timp ce românul se deplasa pe jos, un Mercedes condus de un tânăr italian l-a lovit, după care șoferul a oprit pentru a-i acorda primul ajutor, din cele declarate de locotenentul-colonel Pietro Sperandio de la poliția Municipală din Guidonia Montecelio care conduce ancheta. Accidentul a avut loc în jurul orei 19 la intersecția dintre strada provincială SP636 Maremmana Inferioară și via della Campanella.

 
Rănitul, în condiții grave, cât și șoferul Mercedesului, în stare de șoc, au fost transportați de urgență cu ambulanța la spitalul Policlinico Umberto I din Roma. Asupra românului a fost găsită cartea de identitate după care a fost identificat.
Poliția Municipală din Guidonia face un apel la cei care cunosc familiali ai victimei pentru a contacta la tel: Incidente a Villanova di Guidonia: uomo investito sulla via Maremmana Inferiore
„a contattare direttamente gli agenti della polizia municipale di Guidonia Montecelio al seguente numero: 0774-342506O sau 0774-342632 .

sursa: tiburno.tv