[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Român beat și fără permis a semănat panică la Torino, apoi a bătut polițiștii

Un român în vărstă de 29 de ani a semănat panică la Torino, după ce s-a urcat la bordul unei mașini Audi A6, băut și fără permis. Mai mult, românul se afla în arest la domiciliu pentru alte infracțiuni, dar sub un alt nume.

Cu viteză ametitoare, în mijlocul nopții de 11 spre 12 august, bărbatul a intrat pe contrasens pe corso Francia.

Polițiștii  de la echipa mobilă, aflați în misiune, au început o urmărire ca în filme. Tânărul a trecut mai multe semafoare pe roșu, a continuat fuga pe contrasens și în zig-zag, riscând să se tamponeze cu celelalte mașini.

În cele din urmă s-a ciocnit de un distribuitor de benzină pe strada cu sens unic Vittorio Emanuele, a coborât din mașină și a fugit. Polițiștii l-au prins și imobilizat pe românul care a devenit violent.

A fost arestat și va răspunde în fața legii pentru infracțiuni de violență, amenințări, ultraj, declarații false și evaziune, așa cum a apărut sub un alt nume sub arest la domiciliu, acuzat, de asemenea, de conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis, încălcarea semnelor de circulație și neoprirea la semnalul agentului de poliție.