[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Român jefuit în plină zi la Guidonia (Roma)

În plină zi, miercuri, 4 octombrie, la 11 dimineața, în parcarea unui magazin românesc de la intersecția străzilor spre Tivoli și Marcelina, Ștefan Drondru a fost tâlhărit de propria mașină.

Angajat de mai mulți ani al acestei societăți, românul doar ce oprise autoturismul său, un Ford Focus station wagon gri, cu numere românești (CS 09 FAN) pentru a descărca sculele și uneltele necesare unei intervenții.

Nu a mai apucat pentru că doi indivizi, hotărâți dar cu capetele aplecate pentru a nu fi recunoscuți, au intrat imediat  în mașina care avea și cheile în contact și au pornit în trombă. Inutilă orice încercare a românului de a-i opri. Acesta a fost împins și cei doi au plecat spre o destinație necunoscută. În mașină se afla și portmoneul cu toate documentele de identitate.

La fața locului au sosit două echipaje de carabinieri. În timp ce depunea plângerea în cazarma de la Guidonia (unde fusese invitat ulterior), s-a dat alarma: la un supermarket-ul Bricostore, aflat la circa 2 km, tocmai avea loc un jaf armat. Carabinierii s-au echipat și-au plecat urgent în noua misiune.

Probabil (asta o presupunem noi) făcut exact cu mașina abia furată a românului.

Cristi Merchea