[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Românca din Spania ce l-a „țepuit” pe Ioan Rus

capsuni

Nu se plachează nemulțumirea românilor jigniți de „constructorul autostrăzilor” Ioan Rus. O opinie sosită pe numele „Nume de floare” țepuiește zisele politicianului

 

”Mi-au lipsit poate 3-4 luni ca Ceaușescu sa-mi dea casa. Inca îmi sunteți datori. Și uite așa, m-am făcut o curvă cu doua fețe. De ce? Am plecat să fac bani in alta țară. Prima dată am plecat in Italia si am lăsat fata acasă. Am lăsat-o premianta si am gasit-o tot premiantă. Foarte ciudat, nu? Peste un an am plecat in Spania dar ți-am tras țeapă de data asta, am luat fata cu mine. Doar așa, sa știe ce e un trai mai bun și cum arată o țară civilizată. Am muncit in case si culmea e că, stăpânii care erau profesori, respectiv primar, știind ca sunt curvă de România, îmi lăsau cheile și plecau liniștiți la muncă (chestie care nu as face-o eu cu tine).

 

Dar am făcut ceva și în favoarea ta, Ionică Rus, unic. Am lăsat acasă o soră văduvă și două bunici de 80 de ani. Din puținii bani care le pot trimite, nu-și permit să angajeze pe cineva să le îngrijească că, de’, pensiile se duc pe întreținere și medicamente… ce ți-o fi și cu  românii ăștia.

 

… Nu ai ‘mneata timp liber să le înveți cum să devină curve? Sau poate îmi dai adresele unor instituții non-profit, ceva servicii umanitare sau ONG-uri care poate dau clase? Sau poate donați o clădire unde sa funcționeze un azil de bătrâni, 100% sponsorizată de stat? Hai că știi la ce mă refer. Cât despre fata mea, bă Ioane, a pierdut șansă sa se facă curvă. Acum este o tânără studentă, care va munci și va plăti taxe în țara care i-a dat posibilitatea sa crească ca persoană și să se formeze.

servicii geta traduceri

O gaura îți este acoperită de pantaloni, dar prin cealaltă, cu care jignești, îți băgăm cu drag tot vocabularul nostru românesc …

 

Curve și golani? Merită mai mult respect decât voi, cei care schimbați 2-3 cămăși pe zi ca să dormiți pe scaune; noi schimbăm 2-3 autobuze ca să ajungem la muncă.

 

Cinste diaspora și respect românilor de acasă!

Pe aceeași temă:

http://www.emigrantul.it/ministrul-ioan-rus-pentru-1-500-de-euro-salariu-copiii-se-fac-golani-acasa-si-nevasta-curva/