[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Româncă găsită moartă în Rimini

O româncă a fost gasită moartă ieri, în jurul prânzului, în hotelul Scilla di Rivabella din Rimini. Este vorba de Florentina Ciobanu în vârstă de 33 de ani. Moartea a survenit prin înjunghierea cu un cuţit in inimă, cu o lovitură aplicată de sus în jos. undeva între orele 10:00 şi 12:00. Cadavrul a fost găsit în bucătăria de la primul etaj al clădirii, de către  proprietara hotelului,  Ida Polichetti.

omicidio Florentina Ciobanu 22Crima este investigată de anchetatorii de la Squadra Mobile şi procurorul care se va ocupa de caz, Daniele Ercolani. Sunt anchetaţi de către autorităţile locale proprietara si fiul acesteia, Marco Polichetti, în vârstă de 39 de ani, un prieten al acestora şi fiica unei asociate împreună cu care Marco deţine un bar in Rivazzurra.

florentina-ciobanuÎn prezent sunt verificate toate activităţile tânărului din cursul dimineţii de ieri. Conform martorilor, acesta a deschis barul din Rivazzurra aflat la zece de kilometri distanţă de pensiune, la ora 5:30 dimineata. Puţin după prânz a aflat de moartea femeii printr-un telefon primit de la un prieten. Scuterul tânărului, o Vespa de culoare albă, a fost sechestrat iar barul pe care acesta îl deţine a fost temporar închis. Se anunţă a fi un caz dificil, conform afirmaţiilor celor care se ocupă de investigarea lui.

Femeia a fost angajată a hotelului cu un contract pe perioada determinată, care se incheiase de doar câteva zile şi pentru care tocmai işi încasase retribuţia. Urma să se întorcă în ţară chiar în ziua crimei, cu un autobuz care pleca in jurul orei 11:00 şi prânz direct către România. Proprietara hotelui,care trebuia să o conducă la autobuz, a strigat-o de mai multe ori pentru a coborî; văzând că nu răspunde, a urcat în cameră unde a gasit-o într-o baltă de sânge, înjunghiată.

Este descrisă ca având un aspect fizic plăcut, caracteristici mediteraneene, temperament rezervat. Trecutul femeii era marcat de o alta tragedie: pierderea unui băiat în vârstă de 12 ani care a murit înecat anul trecut.