[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

CLAUDIA ȘI LAVINIA – ROMÂNCE FRUMOASE PESTE HOTARE

     DESCHIDEM O NOUĂ RUBRICĂ PENTRU CITITORII NOȘTRI: FETE FRUMOASE PESTE HOTARE. 
     Nu vor fi nici interviuri, nici reportaje și nici alt gen sofisticat de articole. Doar portrete scurte, clip-uri de viață cu fete și femei frumoase, aflate departe de locurile copilăriei dar care se mândresc și arată tuturor că sunt românce. 

      Vă așteptăm cu semnalări ale fetelor noastre, oriunde s-ar afla. 

       Începem această serie de clip-uri cu Claudia Poduț.

      De mai bine de 14 ani Claudia a lăsat țara minunată a Maramureșului pentru un alt loc frumos, în centrul Italiei: Terni. Aici spune acum „acasă” deși în sufletul său Maramureșul și satul natal sunt mereu prezente, nefiind ocazie în care să nu îmbrace portul popular, să nu sărbătorească sau să nu petreacă alături de cei dragi.
      Zilele trecute i-a sosit și vestea că cererea pentru cetățenia italiană i-a fost acceptată, ca o încununare a eforturilor și timpului petrecut în patria adoptivă. 
     Iar ele, eforturile și încercările, nu au fost puține. Claudia este și mama unei fete pe cât de frumoasă pe atât de deșteaptă: Lavinia
     

      „Lavinia este o luptătoare, ne spune cu mândrie mama Claudia.  A început clasa întâi aici, în Italia,  fără nici un an de gradiniță, fără să știe limba italiana vreun pic. Am muncit mult cu ea pentru a reuși sa fie la nivelul celorlalți.”

      Iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Lavinia este prima în clasă, iubește mult istoria și arta italiană, e pasionată de limbile străine și, nu întâmplător, frecventează secția de franceză a liceului d F. Angeloni din Terni. Mai mult, Claudia a reușit să transmită Laviniei dragostea pentru tradițiile și obiceiurile populare, fiind de mică prezentă la evenimentele din Terni și mergând în fiecare în vacanță în satul natal din  Țara Maramureșului. 
     

CUNOAȘTEȚI FETE ȘI FEMEI  FRUMOASE

DIN DIASPORA?
CONTACTAȚI-NE SAU SEMNALAȚI-NE-LE!
NU CONTEAZĂ VÂRSTA LOR. FRUMUSEȚEA NU ARE ETATE. 

Lasă un răspuns