[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Români care plecați spre țară: ATENȚIE LA HOȚI!

Falși ”polițiști” români au tâlhărit doi conaționali la Verona

Polițiștii din Verona au fost chemați ieri, 18 decembrie,  să intervină pentru doi români tâlhăriți în autogară, relatează www.larena.it

În primul caz, în jurul orei 12, o femeie de 56 de ani, cu rezidența la Mantova, în timp ce  aștepta autocarul să plece în România, a fost acostată de o româncă care i-a arătat o legitimație și i-a spus că este polițistă și trebuie să se supună unui control de rutină. Aceasta, impreionând victima cu legitimația falsă de polițistă, a forțat-o să scoată tot ce avea, dezbrăcând-o și de palton și descălțând-o. Victima a fost nevoită să scoată dintr-un ciorap cei 2000 € pe care-i ducea cu ea acasă și să-i consemneze , moment în care ”polițista” a rupt-o la fugă împreună cu alți doi complici.

Două ore și jumătate mai târziu, pe la 14,30, în zona P0rta Nuova a fost semnalat, prin numărul de urgență 118, un alt episod. Polițiștii au sosit la fața locului unde au găsi un tânăr român, de 25 de ani,  ăn stare confuză. Acesta, venind la rându-i la autogară pentru a lua autocarul Verona-România, a fost agățat de un alt român care l-a invitat să bea o bere împreună la un bar. Din acel moment victima nu-și mai aduce aminte nimic, zăcând o perioadă pe caldarâm inconștient, probabil sub efectul unor substanțe stupefiante și fără cei 500 de euro pe care îi avea supra sa.