[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

ROMÂNI EMIGRAȚI, FACEȚI ȚARA DE RUȘINE PE UNDE VĂ AFLAȚI?

EMIGRANȚI DIN TOATĂ LUMEA, FACEȚI ȚARA DE RUȘINE PE UNDE VĂ AFLAȚI? 

Consilierul Valnetin Ochean – foto: Vrancea Media

În urma declarațiilor consilierului Valentin Ochean de la CJ Vrancea în care acesta a motivat refuzul unui monument dedicat celor decedați în afara granițelor, am aflat că domnia sa e deranjat de faptul că românii emigrați au făcut țara de rușine. S-a simțit deranjat atunci când, aflat afară, în vacanță, i s-au cerut garanții suplimentare la închirierea unei mașini pentru simplul fapt că e român. 

Materialul publicat a stârnit multe comentarii din partea românilor plecați peste graniță pentru un trai mai bun. Mai mult, avocatul italian Giancarlo Germani a venit cu propunerea de a trimite mesaje celor din Consiliul Județean Vrancea și a exprima opiniile voastre despre declarația consilierului Valentin Ochean. 

„Propun un monument ridicat politicianului din Vrancea care a făcut din acest județ un deșert, dat fiind faptul că toți locuitorii săi sunt dincolo de frontierele românești, scrie pe pagina sa avocatul Giancarlo Germani.
 
Ar putea fi o masă plină cu toate bunătățile Pământului, cu vreo zece săraci care se uită la politician cum își umple burta și-i pocnesc obrajii… Sunt gata să donez partea mea, dacă cineva vrea să ducă înainte această propunere. În mod cert statuia o punem aici și-l invităm apoi la inaugurare.
 
Consilierului PSD Vrancea Ochean îi e rușine de românii din diaspora…
Cine vrea să-i transmită ceva rușinatului domn o poate face la: contact@cjvrancea.ro