[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

România, 28 Mai 2016 – SIRTAKI de Cartea Recordurilor!

Un dans grecesc străvechi, Sirtaki, va fi cel care va uni pe 28 mai pe foarte mulți greci, români, turci dar și din alte părți ale lumii într-o demonstrație de prietenie, unitate și, de ce nu, de record pentru Guinnes Book.

Este un mesaj lansat catre Europa si lumea întreaga, spun jurnaliștii de la  all4romania.eu: În România normalitatea nu este alterată de extremism, indiferent de care… sexual, religios, etnic, politic … etc. Antoniadis își propune sa aduca sub acelasi dans, sub acelasi zambet adus de acordurile dansului Sirtaki, orice român, grec, turc etc., orice naționalitate, toți politicienii dezbrăcați de haina politica, orice om care are o religie chiar diferită pentru o strângere de mână, chiar dacă aceasta durează numai 5 minute, cât durează dansul.

Ideea a fost preluata imediat de catre Uniunea Elena din Romania, unde Presedintele Dragos Zisopol s-a declarat foarte  entuziasmat, spune  Anton Antoniadis, dar si de catre toate comunitatile grecesti din Romania, si mai mult, de catre toate comunitatile etnice ce traiesc in special in zona Dobrogei, dar si din toata Romania.

Anton-Antoniadis-300x200
Anton Antoniadis

Si-au anuntat participarea oameni din toate colturile lumii, din Japonia pana in Australia, poate ca un mesaj dat de aceasta actiune pentru pace cat si pentru frumusetea data de dansul specific si muzica greceasca.

Acestea fiind spuse s-a dat startul pentru organizare, s-au semnat actele cu Guiness Book si s-a fixat ca data a evenimentului 28 Mai 2016.

Citiți continuarea pe: https://all4romania.eu/constanta-capitala-a-multiculturalitatii-europene-28-mai-2016-sirtaki-de-cartea-recordurilor-pregatit-de-comunitatea-elena-din-romania/