[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

România in expozitie la Roma

Expoziție dedicată artiștilor români

În perioada 28, 29, 30 aprilie la Roma, are loc evenimentul „România în expoziție” la Galleria Domus Romana, via Quattro Fontane, nr 113.

Călătoriți în România la Roma, prin intermediul unei expoziții în care vom regăsi farmecul, frumusețea și autenticitatea neamului românesc. Expoziția este dedicată artiștilor români care trăiesc în Italia.

 

Evenimentul cultural, intitulat „România în expoziție“ se desfășoară sub patronajul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Ambasada României, Academia Română din Italia, CAD International, și este dedicat prezentării și promovării artei și valorilor artistice ale românilor din Italia.

Expoziția de lucrări și creații ale artiștilor români cuprinde mai multe sectiuni: pictura, fotografie, artizanat, costume traditionale, sculpturi, mozaicuri, icoane. „Va fi o modalitate de a fi împreună și a împărtăși valorile, tradițiile și folclorul nostru“, au spus organizatorii.

Expoziția va fi însoțită de un spectacol oferit de: Steluța Floristean, Elena Lazar si Marius Ricu și, de asemenea, bufet cu produse tipice ale bucătăriei românești oferite de sponsorul „La Strada“.