[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

România – Italian în vârstă de 64 de ani, acuzat că a hărțuit sexual o minoră

O româncă de 35 de ani trăieşte un adevărat coşmar, după ce a aflat că soţul ei o hărţuia sexual pe sora ei mai mică. Loredana a povestit totul la TV, susţinând că soţul ei italian o ameninţă cu moartea!

Loredana a fost căsătorită timp de patru ani cu un cetăţean italian în vârstă de 64 de ani şi totul a mers bine până când a aflat ceva îngrozitor: bărbatul se dădea la sora ei minoră. Este în plin divorţ de el iar acesta ar fi ameninţat-o că va plăti pe cineva să o lichideze dacă va povesti la tribunal ce s-a întâmplat!

Mi-este teamă pentru viaţa mea, mi-este teamă pentru viaţa surorii mele. Mă urmăreşte nonstop, nu mănânc, nu dorm. L-am cunoscut când aveam 21 de ani. El avea 50 de ani atunci. M-am îndrăgostit. (…)El întreţine raporturi sexuale cu angajatele. Am probe, angajata a fost la mine în pat, i-am filmat şi mi-a spus că este trucată. Am pus stop când am aflat că soţul meu doreşte raport sexual cu sora mea minoră. (…) De atins o mai atingea şi o lua şi în braţe, dar nu m-am gândit. (…) tot timpul sunt urmărită”, a povestit Loredana.

Totul pare să facă parte dintr-un plan bine pus la punct pentru avere, pentru că dacă femeia ar muri, averea i-ar reveni soţului italian.

Sursa: https://www.cancan.ro/culmea-perversitatii-sotul-italian-voia-sa-faca-amor-cu-sora-minora-a-sotiei-s-a-intamplat-in-romania-17340930

 

Lasă un răspuns