[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

ROMANIAN ARTISTS PRE BIENNIAL – prima ediție la Roma

15139554_10209966681715877_829253591_nO zi intrega dedicata artei italo-romana in toate formele la “Romanian Artists PreBiennial”, eveniment artistic de beneficienta ce va avea loc duminica, 20 noiembrie, la Tenuta Nibea, o frumoasa vila de langa Roma.

 

Programul este bogat si variat ce cuprinde expozitie de pictura,  recitaluri de muzica clasica si jazz, prezentare de moda, toate acestea insotite de degustari enogastronomice.

Evenimentul prezentat de Irina Tancau, uneste in perfecta armonie arta cu muzica cu moda cu scopul de a promova tinerii artisti romani, moldoveni si italieni.

Denisa Curtasu va incanta oaspetii  cu  talentul sau de la pian, insotita de vocea suava a Andreei Anghelescu. Cantareata Rodica Chircu, grupul Arpeggio&Roua si Costin Bercuc  vor incanta publicul cu muzica tradizionala romanesca si Aliona Costin cu balade jazz

Poeta Iuliana Olariu cu versurile sale va da voce „femeii”  in toate nuanțele ei.

Nu vor lipsi pictorii: Ernesto Galizia, Roberto Mazzei, Stella Kondyli, Elena Musuc, Natalia Cojocari, Dana Gregorovici e Razvan Zup  ce vor face sa viseze spectatorul cu arta lor.

Sunt prevazute si alte evenimente pe parcursul zilei: asteptata prezentare de moda a stitistilor si a firmelor; Mihaela Bucioaca, Elena Musuc, Elena si Eduard Dascalu, Magda Nica si Roma Boutique; in frumoasa gradina se va putea admira o expozitie de masini de lux.

Stilistii nostri in Make-up &Hairdressing Bar e alti hairstylist  vor prezenta noile tendinte in tunsori toamna/iarna

Toate acestea vor fi insotite de gustari de produse tradizionale romanesti si italiene insotite de vinuri premiate si recunoscute pentru calitatea lor in toata lumea.

Inima evenimentului va fi  asa zisa „licitatie linistita” a operelor de arta donate de artistii participanti in favoarea proiectului „Valiza de salvare”. Toti invitatii  au posibilitatea sa participe la licitatie.

Romanian Artists PreBiennial  doneaza fondurile catre Asociatia Rete di Sicurezza Attiva Onlus  care de foarte multi ani lupta impotriva violentei domestice prin proiectul ” Valiza de salvare”. Asociatione Resposabilita Sociale impreuna cu Asociatia  Rete di Sicurezza, Asociatia salvamamme si cu Asociatia Socio Culturala ProCultura-Roarte, sprijina proiectele care sustin activ femeile in lupta lor continua impotriva  tuturor formelor de violenta

Evenimntul este organizat de Asociatia Responsabilità Sociale Onlus impreuna cu l’Associazione Socio CulturalaProCultura- RoArte si cu l’Associazione Rete di Sicurezza Attiva Onlus, si beneficiaza inca de la prima editie de sprijinul institutiilor romane si italiene: Ambasada Romaniei in Italia, Ministerul Educatie din Republica Moldova, Regiunea  Lazio si Primaria Romei.

Partenerii evenimentului Aster Club, Liga studentilor

Sponsori: Parvu edile, Aida Supermercati, Torte di Taty, Panzini, Vision Photography, Deejay Alex, Gd Foto Roma, Roma Boutique, Cantine Lavorata, Alex Under Events, 101 proservices, Mood, Spre Succes

Pentru informatii si rezervari va rugam sa contactati numarul si adresa de mai jos

Tel:+3287420456 email: onlus.ars@gmail.com