[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Românii din Italia îl sprijină pe jurnalistul Sebastian Oancea acționat în judecată de baronul de Vrancea

grup pnl roma

Astăzi 22 Mai, în capitala Italiei, a avut loc o întâlnire a membrilor PNL Lazio cu cei de la Forza Italia. Au participat senatorul Francesco Giro, deputatul de diaspora Aurelian Mihai, Antonio Gazzellone, candidat la funcția de consilier general la Primăria Romei. Din partea organizației PNL Lazio au fost prezenți președintele Decebal Drăgușel, Costel Pop, Gigi Ursu, Daniel Coman.

La această întâlnire s-a discutat despre mai buna implicare în politică a românilor care trăiesc in Peninsulă. A fost primul contact între organizația PNL Lazio si Forza Italia pe plan local, de la fuziunea celor două mari partide de dreapta din România.

Aceste intalniri vor continua și in viitor.

grup 3La finalul întâlnirii, românii care trăiesc in Italia au ținut sa fie alaturi de ziaristul vrancean Sebastian Oancea printr-un mesaj de sustinere: „Suntem alaturi de ziaristul vrâncean Sebastian Oancea, redactor-șef al publicației Gherila de Vrancea și colaborator la www.justitiecurata.ro, care a fost dat in judecată zilele acestea de catre președintele Consiliului Județean Vrancea,  Marian Oprișan, solicitându-i daune morale de 200.000 de lei, conform Ziare.com” .

Ovidiu Burdușa, Secretar General PNL Italia