[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Românii din Roma din nou în stradă împotriva Guvernului României

Nu unul ci două vor fi protestele românilor de la sfârșitul săptămânii la Roma.

Sâmbătă, de la orele 18 la orele 20,30 în Piața Apollo D’oro din Roma (zona Flaminio) va avea loc o manifestație de prostest împotriva ordonanțelor de urgență și a nelegiurilor actualului guvern al României.

Mesajul Danei Mihalache, de la Asociația „Spirit Românesc” din Roma, cea care  a obținut și aprobarea pentru acest eveniment de la autorități, este destul de clar:

„Dragi români,

Trebuie sa ne implicam! Doar așa reușim sa facem față sistemului corupt. Implicarea noastră este importantă pentru viitorul nostru, al copiilor noștri! Trebuie să ne mobilizam în continuare, cum o fac și cei de acasă.”

Protestul va avea o participare de maxim 50 de persoane, după cum s-a obţinut avizul dat fiind faptul că cererea a fost înaintată târziu.

 

 

Duminică însă, 12 februarie, Cerasella Ponta, fost candidat la alegerile din iarnă şi membru activ USR, a obţinut aprobarea de la  Chestura capitolină pentru un miting ce va avea loc în Piazza Esquilino, de la orele 16,30 la 18,30 unde numărul participanților va fi mult mai mare.

Mitingul are loc pentru că, așa cum spune Cerasella Ponta, „nu s-a rezolvat nimic. Pericolul Ordonanței 13 nu a trecut. Ei au făcut încă o altă grămadă de măgării. Ce legitimitate mai are un guvern care a fost prins furând?

Cristi Merchea