[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Românii din Spania și Italia nemulțumiți de decizia lui Aurelian Mihai, deputat de Diaspora

Publicația ROMÂNUL DIN SPANIA acordă ample spații nemulțumirii membrilor PP-DD de aici față de decizia luată de deputatul de Diaspora  Aurelian Mihai. Amintim că deputatul a fost ales anul trecut cu majoritatea voturilor românilor din Peninsula Iberică iar acum a decis ”ruperea” față de grupul parlamentar din care face parte.

Membrii filialei Partidului Poporului Dan Diaconescu din Spania îi cer explicaţii deputatului Aurelian Mihai de la PPDD printr-o scrisoare publicată pe reţelele de socializare.

http://romanul.eu/romani-in-spania/ppdd-spania-plange-dup-deputatul-aurelian-mihai-2305-40022.html

sandu 2Publicația noastră a difuzat deja ieri comunicatul deputatului prin care anunța ”divorțul”. Nici membrii PP-DD din Roma și Italia nu sunt încântați de această decizie. Președintele PP-DD Filiala Roma și secretarul general pe Italia, Alexandru Neacșu ne-a declarat următoarele: ”Ne bucurăm că cei care nu mai reprezintă PP-DD ne lasă atunci când trebuie. Trădătorii de partid își dau demisia de bună voie. Credem că dacă nu a fost în stare să reprezinte pe cei care l-au ales a făcut mai bine să-și dea demisia”.

Susținut masiv de către alegătorii români din Italia, membri sau simpatizanți PP-DD,  ne spune ăn continuare Alexandru Neacșu, pe banii și timpul lor și nu ai partidului,  Deputatul Aurelian Mihai ar fi trebuit să fie mai responsabil și să nu trădeze încrederea acestora.

About Cristi Merchea

Lasă un răspuns