[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

S-a deschis radio românilor din Roma online

343B71F5-D64C-4775-B4D4-6E68CCE560E5COMUNICAT

În data de  24/01/2016, la Roma ia ființă Asociația „ROMÂNII DIN ROMA-ONLUS” – RdR ONLUS.

Acum, câteva persone curajoase, am decis să punem bazele unei căsuțe a noastră, a tuturor, care să fie un punct de sprijin pentru noi toți și un punct de reper pentru orice membru al comunității noastre care crede că poate aduce un contribut acesteia.

marilena
Ne ghidăm după câteva principii de viață și avem cu toții în comun o dorință nebună de a face lucruri frumoase. Obiectivul nostru principal este crearea unei comunități româneşti unite aici la Roma și provincia ei și promovarea acesteia în contextul social în care trăim cu totii.


ZcoPcJ5De ce acum? Scânteia care a dat naștere acestei inițiative a fost tragedia de la „Colectiv”, a fost acel moment când ne-am dat seama că aici,la Roma este absolut necesar crearea unei asociații active cu caracter social umanitar, a unei comunități care să ne reprezinte și să ajute tinerii noștri în procesul de integrarea în contextul social în care trăim.
Nu pretindem că suntem atotștiutori dar promitem că vom învăța repede și împreună cu voi toți,cu sigurață ne vom atinge obiectivele.


Pentru informații suplimentare contactați administratorii grupului și fondatorii RDR-ONLUS :
Adriana Elena Ungureanu , Elena Chirila , Daniel Ostafi, Daniela Stoica,Mugurel Adrian Mocanu, Dana Danutza Mocanu, Costache Danut,Marchidan Marcy, Mihai Diaconu.


Mulțumim Marius Grecea pentru idearea si graficul logo-ului.


Un prim proiect al nostru este webradio RDRONLUS și mulțumim lui Mihai Diaconu și Daniel Ostafii pentru timpul pe care l-ați dedicat și continuați să îl dedicați acestui proiect.
Linkul de unde puteti accesa emisia este:
http://rdronlus.playtheradio.com/


Începând cu ora 18.00, 20 februarie,  va începe transmisia, iar la ora 21.00 se va intra în direct cu ascultătorii într-o scurtă prezentare a activității noastre.