[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Salerno – Un român a fost arestat după ce a încercat să răpească o conațională în vârstă de 15 ani

În după-amiaza zilei de vineri, 8 decembrie, la Battipaglia, provincia Salerno, carabinierii l-au arestat pe românul Augustin Cosmin HARAGA, rezident la Eboli, în vârstă de 30 de ani, pentru răpire, violență și rănire personală.

Carabinierii au intervenit la o adresă din Piazza Cacciatore în urma unui telefon primit la 118. Tânărul a fost prins în flagrant în timp ce târa pe jos, împotriva voinței sale, o conațională în vârstă de 15 ani.

Investigațiile ulterioare au scos la iveală faptul că bărbatul de 30 de ani a forțat ușa de la intrare și a lovit-o pe mama adolescentei, în vârstă de 47 de ani, cu un picior de la o masă din lemn pentru că nu a retras o plângere împotriva lui, deoarece agresorul voia să ia fata cu forța și să o ducă la casa lui din localitatea Eboli.

Din cauza rănilor suferite la cap și brațe, femeia a fost transportată la spitalul „Santa Maria della Speranza“ Battipaglia. Femeia a fost internată, sub observație, cu un prognostic de 25 de zile, în timp ce adolescenta de 15 ani, în condiții bune de sănătate, a fost încredințată unei structuri tutelare. După ce au fost îndeplinite formalitățile, Augustin Cosmin HARAGA a fost închis în închisoarea din Fuorni.

Lasă un răspuns