[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Șapca Gucci i-a purtat ghinion unui hoț român la Bari

Marți, 1 august, în jurul orei 16, un român se plimba liniștit pe strada Cavour din Bari. În cap purta o șapcă marca Gucci. Până aici nimic deosebit. Numai că, potrivit publicației italiene bari.ilquotidianoitaliano.com, românul avea semnalmentele unuia dintre hoții care duminica anterioară, în jurul orei 17, spărseseră firma Anche Cinema Royal.

La vederea polițiștilor, Iulian Marius Tulică, în vârstă de 38 de ani, a încercat să distragă atenția acestora scoțându-și șapca, dar deja fusese recunoscut. Polițiștii l-au încătușat, pe numele său existând un mandat de arestare și multă „publicitate” făcută în urma furtului pe care, alături de un alt român, Aron Bălan, l-a săvârșit la firma amintită mai sus.

Românul era cunoscut forțelor de ordine având mai multe antecedente penale de furt, vânzare de marfă furată, posesie nejustificată a instrumentelor de efracție etc. Dus în Chestură, Iulian Tulică și-a recunoscut fapta.

Pentru căutarea hoților care furaseră de la firma Anche Cinema Royal marfă de peste 20.000 de euro, poliția publicase fotogafiile acestora în presa locală. Unul dintre complici, Aron Bălan, la rându-i cu antecedente penale, a fost căutat în campusurile de romi unde a fost și identificat. Ambii au fost deferiți justiției, de caz ocupându-se procuratua din Bari.