[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Sapori dell’Est, brandul românesc cu alte două locații în Roma și Civitacastellana, a mai deschis un magazin

magazin 1

Duminică, 11 octombrie, în fața gării din Poggio Mirteto (Sabina), zonă de trafic atât pentru români cât și pentru italieni, un magazin alimentar românesc cu măcelărie și-a deschis porțile. Fără publicitate, doar câteva baloane la intrare, locația a tras primii curioși și clienți, români și italieni, încă de la primele ore.

vitrina rafturi produse vitrina carneCurat, aranjat, cu produse în special „Made în România”, dar cu o vitrină cu produse din carne proaspătă, salamuri, și preparate din carne, magazinul este al treilea pe care vrânceanul Gabriel Mocanu îl deschide într-un an de zile. Semn că, dincolo de criza economică și dificultățile prin care Italia și comunitatea românească trec, cu chibzuință și bună organizare se poate face.

„Magazinul, ne spune proprietarul, a fost gândit nu numai pentru români ci și pentru italieni. Aici afluența este foarte mare pe tot parcursul zilei și cei doritori de produse românești sau de un pachețel la muncă vor trebui mulțumiți. Punctul nostru forte e carnea și produsele din carne pe care le preparăm după rețetele noastre”.

Le urăm succes și la cât mai multe magazine!

Pe aceeași temă:

http://www.emigrantul.it/doi-vranceni-au-deschis-un-magazin-romanesc-la-torpignatara-roma/

C.M.