[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Scrisoare pentru Moș Crăciun

Pentru mine, dragă Moșule, luna decembrie este o lună specială așa cum e și pentru ceilalți. Doar că eu te aștept mereu întins pe patul meu din cauza bolilor cu care m-am născut: hidrocefalie congenitală gigant, epilepsie și tetrapareză spastică.

Nu mi-am dorit niciodată nimic special de sărbatori, în afară de a-mi vedea familia sănătoasă și cu strictul necesar asigurat. În acest an această dorință este și mai puternică pentru că cel mai drag om al familiei noastre nu mai este, a plecat ucis de boală. A ramas doar mama, bolnavă și ea, să ne crească pe mine alături de fratele și sora mea.

Mama nu se descurcă singură cu cheltuielile casei, cele pe care le face pentru mine sunt mari iar banii mereu puțini. Des o văd pe mama cum renunță la porția ei de mâncare ca să ne asigure nouă ceea ce ne trebuie. De aceea, Moșule, îți scriu acum…

În acest an, Crăciunul îl vom petrece fără tata și fără ajutorul și bunăvoința spiridușilor tăi mărinimoși și buni riscăm să nu avem nici strictul necesar.

Atașez mai jos contul bancar al mamei mele și datele ei de contact. Tot ceea ce ne trebuie sunt: alimente, pampers mărimea L pentru mine, servețele umide și creme anti inflamatorii.

Mulțumim din suflet!

Ursache Mihaela – Dărmănești, Bacău.

BCR- RO 50 RNCB 0535113339580002 Tel 0745381218 PS

(nota redactiei):

NR: Vlăduț este unul din copiii pe care comunitatea românească din Italia îl are în vedere de cațiva ani. Familia lui primește periodic pachetele cu strictul necesar pentru el. În acest an (acum câteva luni) a murit tatăl lui Vladuț iar familia a rămas fără un alt suport financiar, în afara celui pe care mama îl primește ca îngrijitor. Fără ajutorul nostru, al oamenilor de bine, nu se pot descurca. Cei care vor să ajute pot dona în contul afișat mai sus sau o pot contacta teleonic pe mama și pot cere mai multe informații și detalii direct de la ea.

Doina Mustățea


https://www.facebook.com/mihaela.ursache.5/posts/2092852620843621

Lasă un răspuns