[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Se caută hoții care au furat aparatura unei românce la Coloseum. Localizați în timp real în România

Cristina Antal, managerul societății păgubite de hoți

Sâmbătă, 24 noiembrie, la Coloseum, în centrul Romei, a fost furată aparatura unei firme de turism.

 

Nimic foarte interesant până aici, mai ales că furturi au loc cu zecile sau sutele în fiecare zi în capitala Italiei.

Numai că, aparatura furată (telefoane mobile Samsung S9, ochelari virtuali, edge 7 cu simbolul „infinit” pe ele) aparțin firmei Ancient & Recent al cărei manager este Cristina Antal, o fată inimoasă care a pus suflet și muncă multă, timp de doi ani de zile, pentru a crea o atracție nouă: vizita virtuală prin Roma antică, cu ajutorul unor ochelari speciali prin care rulează imaginile 3d ale acestor fascinante locuri italiene.

Numai că, această aparatură are și un antifurt cu geopoziționare care, la activarea lui, (adică a telefoanelor) a ieșit la iveală că hoții sunt români. Astfel Cristina a decoperit că aceștia se află în România, urmărindu-le traseul pe net.

Ba a fost localizată și locuința unuia dintre cei care deține aparatura. 

Locul unde au fost localizați ultima dată „deținătorii” aparaturii

Fac un APEL ROMANILOR DIN TARA, va rog sa contactati politia romana in caz de vi se propun celulare uzate Samsung S7 o edge 7 cu simbolul infinit (vedeti poza, daca nu le-au sters)…..pt voi poate fi un simplu telefon pt noi este painea noastra si bucuria copiilor din toata lumea care vin sa viziteze Roma!

Sunt managerul si unul din ideatorii acestei idei. Muncesc 7 zile din 7 de de 2 ani…..Va rog fiti solidari cu mine si daca puteti da SHARE sa ajunga pe pagina tuturor romanilor din tara.

Platim si ricompensa!
Multumesc din suflet!” a scris Cristina Antal pe contul său facebook. 

 

Lasă un răspuns