[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Secrete pentru menținerea frumuseții naturale

Fiecare ne ghidăm după propriile legi când vine vorba despre rutina de îngrijire și din când în când mai adoptăm un nou sfat Beauty. In materie de Beauty, fiecare dintre noi cunoaște anumite trucuri. Există însă câteva secrete de frumusețe care te transformă și care sunt valabile indiferent de stil, tip de piele sau păr.

5

Iaurt pentru coșuripune puțin iaurt grecesc cu grăsime integrală pe coș și lasă-l să se usuce, durează aproximativ 20 de minute, înainte de a-l înlătura cu puțină apă caldă. E un mod ideal de a reduce inflamarea și roșeața rapid și ușor! Acidul lactic ajută porii astupați și îndepărtează celulele moarte, probioticele ajută la eliminarea bacteriei iar grăsimea ajută la hidratarea zonei, fără a îmbâcsi pielea.

Sucul de lămâie: sucul de lămâie este un demachiant și o loțiune tonica doi în unu. Acest mic secret de frumusețe menține pielea proaspăta, curata și echilibrata. Exact ca o loțiune tonica scumpa, ajuta la micșorarea porilor și la menținerea unui ten uniform. In plus, acidul citric acționează ca un exfoliant. Aplica-l, pur și simplu, pe o discheta demachianta și tamponează-ți toată fata cu ea, având grija sa eviți zona ochilor.

Rădăcină de coada şoricelului pentru vergeturi: Rădăcina de coada șoricelului a fost folosită dintotdeauna de australience pentru a trata vergeturile, deoarece are proprietăți hidratante şi antiinflamatorii.

Zahăr brun pentru exfolierea picioarelor: pentru a exfolia tălpile uscate poți folosi o rețetă simplă care presupune să combini două linguri de zahăr brun cu o jumătate de ceșcuță de ulei de cocos. Aplică amestecul pe picioare, masând și vei scăpa de o mulțime de celule moarte ale pielii, susține un medic dermatolog. Spală-ți apoi picioarele cu un prosop ud.

calcaie

Ulei de cocos pentru dinți albi: spală-te pe dinți dimineața și apoi ia o gură de ulei de cocos și plimbă-l ușor prin gură, fără a-l înghiți, timp de aproximativ 20 de minute. Se spune că face minuni și albește dinții, oferind, în același timp, protecție împotriva cariilor.

Mierea de albine pentru un păr hidratat: mierea de albine menține părul hidratat şi este indicată în diverse măşti pentru a avea părul sănătos. Amestecă mierea cu ulei de măsline şi un gălbenuș. Masează părul cu această mască, las-o să acționeze 30 de minute, după care îndepărtează masca cu ajutorul unui șampon blând.

miere_de_albine1

Folosiți aceste secrete ale naturii pentru a simplifica rutina de frumusețe în timp ce va oferiți o strălucire proaspăta și sănătoasa. Dar, în același timp, nu neglijați machiajul de zi pentru care optați. Iata câteva trucuri în materie de cosmetica și machiaj.

Pentru ca ritualul de frumusețe începe de dimineața nu uitați ca oricat de plăcut este dusul cald de dimineață, nu folosiți apa prea fierbinte. Alternarea aerului cald cu cel rece întărește pielea și o usucă. Folosește întotdeauna după dus o loțiune hrănitoare pentru corp.

Dacă doriți sa mascați semnele de oboseală după o noapte alba, în loc de fond de ten folosiți o crema colorantă. Pentru ochi folosiți un creion de culoare bej. Acesta ascunde urmele de roșeață din jurul ochilor.

Dacă doriți ca  fardul sa nu se mai strângă în cuta de pe pleoape, soluția e sa eliminați excesul de sebum de pe acestea. Înainte de a aplica fardul, folosiți o pudra sau un primer.

Orice machiaj poate fi împrospătat dacă pulverizezi apă peste față. După ce o pulverizezi pe fată, retușează-ți machiajul: întinde fondul de ten și fardul de pleoape. Cea mai indicată în acest caz este apa termală. Aceasta împrospătează fata și fixează machiajul.