[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Segni (Roma) – Trofeul Internațional Pizza alla Castagna

      Un eveniment  tipic italian, dar unic în felul său, va avea loc în perioada 5-6 noiembrie 2018 în localitatea Segni (provincia Roma): cea de-a III-a ediție a Trofeului Internațional Pizza alla Castagna… e non solo.

     

      Un eveniment în eveniment, în cel al Festivaluilui de Gastronomie din Munții Lepini. Trofeul a reunit la ediția de anul trecut  89 de participanți pizzari din întreaga Italie și Europa. 19 echipe, formate din 3 membri fiecare, au participat în plus la categoria specifică (record mondial nedoborât în sectorul pizzei) dar și un concurs al copiilor (toți premiați) care s-au distrat de minune.

     Anul acesta concursul vine cu o categorie nouă, cu înscriere gratuită: LADY PIZZA ALLA CASTAGNA, care va acorda câștigătoarei premiul MARRONE D’ORO! (Castana de aur). Vor fi prezente televiziuni, radio, reviste de specialitate.

Enrico Bianchini

        Trofeul este și o foarte bună ocazie de a vedea un sat foarte interesant, cu o istorie aparte. Localitate preistorică din provincia Roma, cunoscută pentru ZIDURILE CICLOPICE intacte, la o altitudine de 700 de metri, situat pe o pantă abruptă sub care se desfășoară valea râului Sacco și unde se poate admira o panoramă care-ți taie respirația, aici se poate degusta, pe lângă pizza evenimentului, un excelent vin Cesanese, unic și tipic zonei.

      Sunteți invitați cu prietenii și familile la degustări gratuite de produse ale teritoriului, spectacole și muzică…

INFO: 391 4371919 Enrico Bianchini

Lasă un răspuns