[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Servicii prin parteneriat

Joi, 30 noiembrie 2017, în sediul Asociatiei „Responsabilità Sociale Onlus” din via di San Barnaba 15/A va fi inaugurat sediul Delegației  Confimpresa a Primariei V.  Colaborarea dintre Asociatie și Confimpresa Roma Capitale a fost semnata pe 12 octombrie 2017.

      Confederația Confimpresa Roma Capitale este un organism autonom și independent dar care, alături și în colaborare cu Asociația Responsabilita Sociale Onlus, și-a propus mai multe lucruri pentru comunitățile română, moldoveană dar și celelalte existente în Roma, în municipiul al V-a în particular:

  • să dezvolte și să sprijine politicile sindicale și interesele întreprinderilor mici și mijlocii;
  • să protejeze, să dezvolte și să crească libera întreprindere prin favorizarea oricărei inițiative din sectoarele economic, social, social, artistic, comercial și financiar;
  • să asigure studiul și să colaboreze la soluționarea problemelor de ordin tehnic, economic, financiar, administrativ, juridic și social, inclusiv analizele transfrontaliere și economice, financiare și sociale.

 Printre invitați, președintele Domenico Colella  de la Confimpresa Roma Capitale și secretarul general  Mino Dinoi.

Doritorii să participe la un brindisi și să afle mai multe informatii sun așteptați la sediul asociației  de la ora 15,30. Este dorită confirmarea participării la email onlus.ars@gmail.com sau la tel. 3287420456.

 

Lasă un răspuns