[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Sfârșit tragic pentru o româncă de 28 de ani în Italia. A lăsat în urmă o fetiță de 5 ani

Luni, 9 octombrie 2017, a avut loc un tragic accident în Italia în urma căruia a căzut victimă o tânără româncă de 28 de ani. Femeia lăsat în urmă o fetiță de 5 ani.

Accidentului a avut loc în localitatea Cento, provincia Ferrara, a relatat Il Resto del Carlino.

Din primele cercetări reiese că tânăra româncă, Cristina Boroiban, a pierdut controlul volanului mașinii Renault Clio și a intrat pe contrasens ciocnindu-se violent de o camionetă care venea din sens opus. Românca a decedat pe loc în urma impactului, iar echipajele de urgență au ajuns la fața locului și au constatat decesul.

A.L., de 45 de ani, șoferul camionetei, a fost rănit și transportat la spitalul Maggiore dar viața sa nu a fost pusă în pericol, în cursul zilei de ieri a fost externat.

Tânăra era foarte cunoscută în zonă. Întreaga comunitate plânge. Ea lucrase în multe localuri din Cento, Finale Emilia și San Matteo della Decima. Așa l-a cunoscut pe Fausto Bedini, iubitul său, cu care se întâlnise, cu puțin timp înainte de accident, în barul pe care îl administrau amandoi, apoi a plecat fiecare în mașina lui spre casă.

Fausto a văzut în oglinda retrovizoare că mașina Cristinei a dispărut brusc de pe șosea. Printre lacrimi i-a dat un ultim sărut și i-a promis că va avea grijă de fetița lor în vârstă de 5 ani.

Pentru a determina cauzele accidentului, se așteaptă rezultatul autopsiei. Este posibil ca tinerei să i se fi făcut rău.

Foto: Il Resto del Carlino