[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Sfârșit tragic pentru o româncă de 36 de ani. Ana Maria Crăciun a murit în urma unei operații estetice

Sfârșit tragic pentru o româncă în vârstă de 36 de ani. Ana Maria Crăciun s-a prezentat vara trecută la o clinică din Via Pogdora din Milano pentru o operație de liposucție. Operația de liposucție constă în remodelarea și reducerea unor arii specifice ale corpului, prin îndepărtarea depozitelor în exces de grăsime. O operație care a costat-o viața pe conaționala noastră.

Femeia s-a stins la domiciliul său din Orzinuovi (Brescia), miercuri, 11 aprilie, după 9 luni de agonie din cauza complicațiilor apărute după operație.

Tânăra a fost operată de către medicul Mattia Colli, un chirurg de 31 de ani care este acuzat acum de omor prin imprudență. După operație, Ana Maria a început să se simtă rău, avea convulsii, febră și tahicardie.

       A decis să vină în România și să meargă la o clinică din București unde a suferit o serie de intervenții, însă medicii români nu au putut face nimic pentru a-i îmbunătăți starea fizică, astfel s-a întors în Italia și a fost spitalizată la Orzinuovi cu diagnosticul  fasceită necrozantă.

Fasceita necrozantă este o infecție bacteriană rară, „mâncătoare de carne”, care poate distruge pielea și țesuturile moi de sub ea, incluzând grăsimea și țesutul care acoperă mușchii (fascia).

Se așteaptă rezultatul autopsiei.

 

 

 

Lasă un răspuns