[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Și ce dacă nu am 90/60/90?

moda punije20 moda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prejudecățile și complexele taliilor mari pot fi depășite

Trăim într-o lume în care prejudecățile legate de felul în care arătăm ne dictează adesea pașii pe care îi urmăm în ceea ce privește crearea unui stil personal. Cert este că ne-am obișnuit să trăim într-o lume plină de prejudecăți construite abil de niște oameni ale căror interese depășesc, de la un punct încolo, intenția de a crea și de a promova frumosul. Evident că toată lumea își dorește un corp frumos și sănătos, însă, din păcate nu toți ne naștem croiți după niște standarde perfecte.

Așa se face că, deși majoritatea femeilor au o înălțime sub 1,70, la fel se întâmplă și cu celebrul criteriu 90-60-90, pe care prea puține femei îl îndeplinesc. Dacă vrem să fim frumoase depinde doar de noi. Ce dacă suntem mai grăsuțe, asta nu înseamnă că nu putem fi și elegante. Cea mai comună greşeală pe care o fac femeile mai plinuţe este să poarte cămăşi sau bluze lălâi, în încercarea de a masca zonele cu probleme (talie, abdomen şi şolduri). În esenţă, ce este larg te va face să pari şi mai “masivă” sau mai neîngrijită. Ce poţi face în această privinţă? Începe prin a purta haine care ţi se potrivesc ca mărime şi stil şi lasă-ţi la vedere formele

rochii_de_seara_pentru_femei_grasute_1

Poartă rochii parte-peste-parte şi modele drapate pe diagonală. Acestea vor masca suficient din burtica care te nemulţumeşte.

stylowi_pl_moda-damska_8566211