[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Sicilia. Arestați după o urmărire ca-n filme, patru hoți gorleni au fost eliberați de judecător

Patru gorjeni, rezidenți în localitatea Canicatti, Sicilia, au fost reținuți vineri seara, 11 ianuarie, după o urmărire ca-n filme a poliției, potrivit publicației dedalomultimedia.it

Cei patru români (muncitori în agricultură cu vârste între 24 și 30 de ani) au fost semnalați forțelor de ordine în timp ce furau într-o clădire de lângă piscina comunală din localitatea Enna Bassa. Fugind de la fața locului cu o mașină Audi A4, aceștia au fost urmăriți mai mulți kilometri și blocați de două patrule, poliție și carabinieri, pe strada Caltanisetta – Agrigento. Potrivit publicației, în decursul zilei dăduseră alte 3 lovituri, fiind suspectați de mai multe furturi în locuințe în localitățile din zonă.
la percheziționarea mașinii agenții au găsit mai multe chei, șperacluri dar și 510 euro, mai multe ceasuri și obiecte de argint pe care, la puțin timp, păgubiotul proprietar și le-a recuperat.

După ce au fost amprentați și înregistrați, judecătorul a hotărât eliberarea acestora, „așa cum prevede legea” scrie în mod ironic cotidianul.

Lasă un răspuns