[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

SICILIA ÎN IMAGINI la o școală din Pufești, Vrancea

Școala Gimnazială Pufești vă invită la o expoziția de fotografie cu imagini din Sicilia.

Deși este ger, să ne gaândim la însoritul sud al Italiei! Surpriză! Chiar și în sudul Italiei (la Catania) a nins zilele acestea (nu s-a mai întâmplat de zeci de ani).
Fotografiile sunt originale și aparțin domnului Răzvan Theo Chirac din Râmnicu Sărat. Mulțumim pe această cale. Răzvan Theo Chirac a mai expus la școala noastră și imagini din Roma.
Răzvan Teo Chiriac

Școala din Pufești nu este la prima astfel de expoziție (am reușit să expunem imagini originale din Antarctica, Afganistan, Irak etc), fotografi renumiți expunând aici Helmut Ignat fotograf NG, Ene Tony – recunoscut fotograf militar, Adrian Teodorescu și chiar directorul școlii noastre). De asemenea, copiii noștri au participat a un atelier de fotografie inițiat de Cristi Merchea.

Pentru ca fotografiile să fie mai bine vizualizată acestea vor fi expuse la Bistro Pufesti și apoi la unitățile noaste școlare. Prin această expoziție Bisto Pufești capătă o dimensiune culturală, ne fiind doar un simplu restaurant. De altfel, prin Mariana Lazar, Bistro Pufești și-a depășit sfera sa. Mulțumim familiei Lazăr că a fost alături de școala noastră. O implicare în promovarea istorie naționale (Ziua Națională a României), în proiectele sociale (ajutorarea celor cu nevoi materiale, oferirea unor premii elevilor cu rezultate deosebite ) ș.a, dovedesc o implicare la nivelul comunității noastre cum mulți o fac și cum la fel de mulți ar trebui să urmeze acest exemplu…
 
Expoziția va putea fi vizualizată începând cu 11 ianuarie – Ziua Națională a Fotografiei din România
Comunicat al Școlii Generale din Pufești, Vrancea