[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Sicilia – Un român a fost arestat după ce a agresat și insultat o conațională

Carabinierii din Santa Teresa di Riva, provincia Messina (Sicilia), au arestat un român de 40 de ani pentru șantaj, agresiune și ultraj. În urmă cu câteva zile o femeie de naționalitate română s-a prezentat la biroul local al secției de poliție din Santa Teresa di Riva pentru a denunța un conațional, care cu puțin timp înainte, în timp ce se afla pe malul mării împreună cu fiica de doar unsprezece luni, a fost abordată de românul de 40 de ani care cerea insistent bani.

La răspunsul negativ al femeii, bărbatul a început să o insulte, a încercat să o lovească în față cu pumnul, apoi fetiței i-a tras de pe cap pălăria pe care o purta, făcând-o să plângă.

Polițiștii au plecat imediat în căutarea agresorului, care a fost prins câteva minute mai târziu, plimbându-se de-a lungul mării. Acesta a devenit agresiv cu polițiștii aflați în exercițiu și a fost nevoie de intervenția altor colegi care l-au imobilizat și condus la secția de poliție, unde a fost arestat în așteptarea deciziei judecătorești.

Sursa: NewSicilia