[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Simona Halep a învins-o pe Sloane Stephens. Urmează semifinalele cu Serena Williams

simona

Meci mare al Simonei Halep în sferturile de finală de la Miami. Românca nu i-a dat șanse americancei Sloane Stephens.

Vă prezentăm ultuima parte a live textului  de la www.digisport.ro

Game set meci Halep!! Simona se impune în două seturi, 6-1, 7-5 şi se califică în semifinale. Simona şi-a ridicat din nou nivelul în ultimul game al meciului, în care a zburdat pe teren şi a lovit plat. Cel mai frumos punct al partidei a fost însă câştigat de Sloane Stephens, dar românca este cea care ajunge în semifinale, după o oră şi 15 minute.

6-5. Break Halep. Erorile adversarei au revenit şi Simona a ajuns repede la 40-15. Un backhand fantastic a adus-o pe Halep la un singur game de semifinale. Românca va servi pentru câştigarea meciului.

5-5. Game Halep. Simona şi-a făcut din nou serviciul şi a câştigat cel mai frumos punct al serii cu al zecelea forehand câştigător, care a dus-o la 40-15. Următorul raliu a fost adjudecat de Stephens şi o greşeală neforţată a adus egalitatea. Un serviciu perfect şi o eroare a americancei au stabilit câştigătoarea game-ului.

5-4. Game Stephens. Sloane a jucat perfect primele două puncte şi a ajuns la 30-0, dar a urmat a doua dublă greşeală a serii. Simona a făcut deja 14 greşeli neforţate în acest set, faţă de cele 12 din primul. Românca serveşte acum pentru a rămâne în set.

4-4. Game Halep. Simona a oprit seria câştigătoare a americancei şi şi-a făcut serviciul fără probleme, la 0. Românca a fost mai agresivă, profitând şi de greşelile adversarei, care a trimis de trei ori mingea în fileu.

4-3. Game Stephens. Halep şi-a scăzut nivelul jocului şi, pentru prima oară în această partidă, Sloane trece în avantaj. Simona nu mai are precizie şi Stephens câştigă patru game-uri consecutive. Românca a condus cu 30-0, dar i-a făcut cadou patru puncte adversarei.

3-3. Break Stephens. La fel ca în meciul cu Pennetta, Halep are o cădere în setul secund. I-a oferit lui Stephens două mingi de break, după 3 greşeli neforţate. Încă o eroare le-a adus pe cele două la egalitate şi Sloane intră în partidă.

3-2. Game Stephens. Simona a condus în acest game cu 30-0, dar Stephens şi-a adus aminte că a învins-o pe româncă în două rânduri pe hard şi a câştigat patru puncte consecutive, dominând-o pentru prima oară pe Halep în raliuri.

3-1. Break Stephens. Americanca revine în joc cu primul break reuşit în această partidă. Simona a părut un pic relaxată, dar îşi păstrează în continuare un avans de două game-uri, chiar dacă a făcut două greşeli neforţate.

3-0. Break Halep. Simona a ajuns repede la 40-15 pe serviciul adversarei, dar Stephens a salvat două mingi de break şi a ajuns la egalitate. A treia şansă de break nu a mai fost ratată de Simona, care a profitat de o minge trimisă în fileu de americancă. Românca e pe tot terenul şi nu îi dă nicio şansă adversarei, spre bucuria celor 500 de fani români prezenţi la meci.

www.digisport.ro