[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Simona Halep a câștigat și turneul de la Montreal

Simona Halep (26 de ani), locul 1 în clasamentul WTA, a câștigat finala de la Montreal învingând-o pe Slone Stephens (7-6(6) 3-6; 6-4).

 

In game-ul cu numarul 3 din setul 1, pe serviciul lui Stephens, intr-un moment in care Simona Halep conducea cu 40-0, din tribune s-a auzit „M..e PSD!”. Apoi, un alt spectator a strigat „Inca o data”, incitandu-l pe primul sa mai tipe deja celebra lozinca. Arbitrul a fost nevoit sa intrerupa meciul si sa le ceara celor din tribune sa pastreze linistea.

Cristian Tudor Popescu a comentat pozitiv, cu multe aplauze, prestația campioanei, critincând pe de altă parte incidentele care au avut loc, potrivit sport.ro

„Simona Halep își trăiește legenda. Spuneam dupa Roland Garros că Simona a devenit dintr-o mare jucatoare o legenda a tenisului. Așa arată o legenda vie. O jucatoare care poate sa depășească momente psihologice care ar putea să doboare și un bivol care nu gândeste, ca acela din tribuna sau aceia care au zbierat pe parcursul acestei partide în momente critice, acea adunătură de 7 litere cu PSD. Dacă as fi fost acolo muream de gat cu ala sau cu aia.”

Acel gunoi, gunoiul ala cu ochi se numeste român. Cred ca au fost vreo doi care zbierau asta. In general au fost niste insi cu voci de alcolisti pe acolo. Unul s-a trezit sa zbiere: ‘Bate-o, ma!’, când servea Simona. Saraca a facut semn: „Termini, domnule, odată?!”. Dobitocul ala nu isi dadea seama ca Simona era singura deranjata, doar nu Stephens, ca nu stie romaneste”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Digi24.

Lasă un răspuns