[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

SMART- Up Diaspora – Repatriem români prin antreprenoriat

Ești unul dintre românii plecați în străinătate cu dor de casă și dorința de a avea propria afacere?Te ajutăm noi să-ți îndeplinești visul!

Îți punem la dispoziție „SMART-Up Diaspora” proiectul destinat antreprenorilor români care locuiesc în străinătate sau celor care s-au întors recent în țară și doresc să-și valorifice abilitățile profesionale dobândite în afară, prin deschiderea unei afaceri în România.

Îți finanțăm afacerea cu până la 40.000 euro și te sprijinim prin echipa noastră de profesioniști pentru a-ți dezvolta business-ul într-un ritm accelerat.

Grăbește-te însă, doar cele mai bune 50 idei de afaceri vor primi finanțarea nerambursabilă de până la 40.000 euro. Proiectul oferă însă șansa celor peste 400 de români care se înscriu la programul nostru să beneficieze de servicii integrate de consultanță și asistență (inclusiv de tip e-learning) pentru inițierea și dezvoltarea planului de business.

Deoarece diaspora din Italia este deosebit de numeroasă, beneficiază de o atenție suplimentară din partea noastră. Vă stăm la dispoziție, începând cu luna noiembrie 2017 și prin intermediul unui expert delegat al proiectului.

Monica Mitrică este pregătită să ofere toate informațiile și clarificările necesare persoanelor interesate cu privire la beneficiile și etapele de derulare ale proiectului. De asemenea, ea va îndruma viitorii participanți la proiect în procesul de înscriere și de participare la activitățile a acestuia. Toți cei interesați o pot contacta la telefon +39 347 558 2098 (whatsapp şi viber), sau prin e-mail monica_mitrica@yahoo.com, de Luni până Vineri în intervalul orar: 14:00 – 20:00 (ora Italiei).

Cine poate participa la SMART-Up Diaspora?

Pot aplica persoanele care îndeplinesc următoarele condiţii:

– a) Sunt cetăţeni români, cu vârsta de peste 18 ani;

– b) Au reşedinţa sau domiciliul în România în orice județ, în afară de Ilfov și municipiul București;

– c) Pot dovedi că în ultimele 12 luni până la înscrierea în proiect au domiciliu sau rezidență în Italia;

!Atenție: O persoană poate avea un singur domiciliu. Prin urmare criteriul b), condiționează criteriul c).

– d) Își exprimă intenția de a înființa o firmă nouă (microîntreprindere sau IMM), în alt domeniu decât agricultura, în mediul urban, în Romania;

– e) Pot demonstra că în domeniul în care doresc să înființeze o firmă nouă au cel puțin una dintre următoarele calități: experienţă antreprenorială în străinătate; sau capacitate tehnică şi profesională, dovedită printr-un contract de muncă; sau cunoştinţe de specialitate (studii în străinătate sau programe de formare profesională) atestate prin documente recunoscute de statul român;

Promotorul acestui proiect este Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj, în parteneriat cu Patronatul Judeţean al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Iaşi şi Asociaţia Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – Filiala Arad. Cele 3 organizații au o vastă experienţă în susţinerea mediului de afaceri din România, fiind membre ale celei mai importante organizații pateronale din țară, Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii.

Proiectul ”SMART-Up Diaspora” este cofinanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Pentru informaţii despre proiect ne puteti gasi la:

www.apm.ro/website/diaspora-start-up/

Patronatul Judeţean al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Iaşi

str. Başotă nr. 4 – 700036 Iaşi

Tel/Fax: 0232-210970, 0332440827;

Email: office@pimmiasi.ro, Web: www.pimmiasi.ro

Informaţii suplimentare: +40-744.154.450 (de Luni până Vineri în intervalul orar 09.00 – 15.00) sau la adresa de email office@pimmiasi.ro.

Lasă un răspuns