[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Smoothie, băutura care întărește sistemul imunitar

„Smoothie” este o bautură preparată din fructe sau legume proaspete, pasate, reci, uneori îndulcite. Are o consistență cremoasă și este foarte sanatoasa. Aceste băuturi au devenit populare în SUA la sfărșitul anilor ’60. Pentru a face față mult mai ușor sezonului rece, indicat ar fi să consumăm alimente care să ne întărească sistemul imunitar. Iată cum se prepară amestecul minune, care te ajută să te ferești de boli.

Ingrediente:

  • o portocală
  • o jumătate de banană
  • câteva bucățele de mango înghețat
  • o jumătate de cană de lapte de migdale
  • câteva picături de esență de vanilie

Pentru a obține delicioasa băutură este de ajuns să pui toate ingredientele în blender și să le amesteci timp de câteva minute. În cazul în care nu îți dorești ca băutura să fie răcoritoare, poți folosi mango crud și nu înghețat, iar dacă nu ai în casă lapte de migdale, poți folosi și lapte de vacă.

Pe lângă gustul plăcut, acest smoothie este foarte bogat în vitamina C și te va ajuta să lupți împotriva bacteriilor, care te pândesc la fiecare pas în această perioadă. Le poți oferi acest smoothie și celor dragi, acesta putând să compună micul dejun, alături de alte câteva preparate sănătoase.

Avantaje

Lasă un răspuns