[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

„Statisticile se îmbunătățeau” – Toscana, zonă roșie

Președintele Regiunii declară: „Sunt un om al instituțiilor, accept măsura. Vom demonstra cu mândrie că aceasta este exagerată.”

În 13 noiembrie 2020, la Florența, președintele Eugenio Giani își exprimă mândru, dar cu amărăciune dorința de a demonstra că măsurile luate împotriva răspândirii virusului COVID-19 sunt exagerate. Giani mai spune că: „Prevențiile sunt supărătoare deoarece datele s-au îmbunătățit. Săptămâna considerată motiv pentru a declara regiunea ca zonă roșie este cea între 2 și 8 noiembrie, dar acum statisticile se îmbunătățeau.”. Aceste controverse ale președintelui au apărut în sirect, pe live-ul de pe Facebook , disponibil pentru toți cetățenii regiunii în jurul orei cinei din această zi.

„Anunțasem zona portocalie în ultimele zile cu dorința de a reveni pe drumul cel bun. De data aceasta, sentimentul este unul de surpriză și amărăciune.”. Giani și-a exteriorizat aceste sentimente în mod direct, ministrului Speranza.

Au fost mii de vizualizări pentru o postare mult așteptată. Președintele Eugenio Giani continuă: „Raportul dintre testele efectuate și rezultatele pozitive a scăzut. Sunt convins că am fi putut reuși. Sunt mândru: sistmul nostru de sănătate reacționează cu un angajament deosebit împotriva provocării coronavirusului.”

Acesta mai spune și că „acum este puțin timp de pierdut. Trebuie să munciți și veți vedea la ferestrele biroului meu luminile mereu apinse”. Adresându-și mesajul și categoriilor economice, el afirnă ulterior: „Vom fi alături de tți cei care sunt reținuți din activitatea lor antreprenorială și se simt frustrați. Le spun toscanilor că suntem alături de voi în fața acestei situații delicate.”.

sursa: https://www.lanazione.it/firenze/cronaca/toscana-zona-rossa-1.5712449

Lasă un răspuns