[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Ştefan Mihalache, show de excepţie la Britain’s Got Talent

Ştefan Mihalache, românul care l-a impresionat pe Robert De Niro, a devenit cunoscut întregii comunităţi româneşti din UK într-un spectacol de senzaţie cu trupa OK World Wide la concursul Britain’s Got Talent

646x404

Trupa OK World Wide a făcut senzaţie la concursul Britain’s Got Talent, reuşind să ridice în picioare întreaga asistenţă. Trei dintre cei patru membri componenţi sunt români care în ultimii ani au făcut nenumarate show-uri în Trafalgar Square, Londra.

servicii geta procuri

Deşi nu a luat cuvântul la Britain’s Got Talent, liderul trupei OK World Wide pare să fie românul Ştefan Mihalache, un tânăr născut la Roman, în judeţul Neamţ şi cunoscut ca Mo’Stef la concursurile de Street Dance. El este fost vicecampion mondial de B-Boying (Breakdancing), iar de-a lungul timpului a fost angajat să facă show-uri la petreceri private pentru vedete internaţionale. Unul dintre cele mai importante job-uri din cariera lui l-a făcut pentru celebrul Robert de Niro în Dubai, în anul 2012. „După ce mi-am făcut numărul m-am dus la bar să îmi comand ceva de băut. La scurt timp în spatele meu a apărut Robert de Niro, m-a bătut cu palma pe umăr şi mi-a spus că i-a plăcut foarte mult ceea ce am făcut„, a dezvăluit Ştefan Mihalache pentru o televiziune din oraşul Roman.

 

Sursa: www.anuntul.co.uk