[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Studenții români, medaliați cu aur la programul de educație Markstrat

Studenții Universității din București au obținut două medalii de aur (din două posibile), două medalii de argint (din două posibile) și patru medalii de bronz la cea de-a XVII-a sesiune Markstrat a Programului Intensiv organizat de consorţiul DUKENET la Université de Bretagne Occidentale, la Quimper, în Franţa, desfăşurată în perioada 16-23 mai 2015.

markstrat
Echipa care a reprezentat Universitatea din Bucureşti a fost formată din 6 studente: Ignat Denisa-Magdalena (aur, CLOE), Raducan Cristiana (argint, CLOE), Muşea Ana-Maria (argint, LMA), Rotariu Simona (bronz, CLOE), Ciolan Corina-Adriana (bronz, CLOE), Nicu Ana Maria (bronz, LMA) Pîrva Andreea Diana (aur, FAA), Nicoleta Catana (bronz, FAA).

La competiţia de anul acesta au participat 49 de studenţi şi 9 cadre didactice din Marea Britanie, Germania, Ţările de Jos, Franţa, Italia şi România.

În cadrul programului Markstrat au fost testate cunoștințele de limba engleză, limbajul terminologic specific domeniului marketing, concepte teoretice de marketing și management precum și cunoștințe IT.

Programul Markstrat este organizat de Dukenet. Reţeaua a fost înfiinţată acum 19 ani şi cuprinde universităţi din Europa (Danemarca, Ţările de Jos, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Spania, Suedia, Marea Britanie, Norvegia, Romania, Polonia, Turcia). Din 2008, Universitatea din Bucureşti a devenit partener cu drepturi egale, urmând să trimită anual studenţi la un stagiu intensiv de strategii de marketing.

Sursa: www.adevarul.ro