[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Sud Italia. Fetiță de 5 ani pierde o mână. Apel disperat al părinților (Video)

„Sperăm ca cineva să-l fi văzut. Măcar să vadă ce a putut face fetiței. Să plătească. Nu trebuie să rămână liber spune Lucian Apostol, tatăl fetiței de 5 ani care a rămas fără mâna stângă într-un accident în sudul Italiei de unde vinovatul a fugit de la locul faptei.
Fetița este internată la Spitalul Policlinico din Bari unde, în urma unor intervenții delicate la cap, medicii au reușit să-i salveze viața, potrivit norbaonline.it Părinții se alternează la capul patului pentru a nu o lăsa nici o clipă singură, dar fac un apel la cei care pot da informații despre cel care a comis acest act de cruzime care a schimbat pentru totdeauna destinul micuței.

„Cerem ajutor persoanelor care au văzut accidentul din acea seară în speranța că vom găsi acea persoană care a cauzat această nenorocire.”

Pe 24 iunie, pe strada statală 7, între Laterza și Castel Aneta, o mașină de culoare închisă, în tentativa de depășire a acroșat automobilul în care se afla familia de români (mama, tata și doi copii mici), mașina acestora rostogolindu-se de mai multe ori în afara străzii. Șoferul mașinii care i-a acroșat a continuat fără să se oprească pentru acordarea rimului ajutor.

Din nefericire, accidentul a avut loc pe o porțiune de stradă neiluminată, în așa mod încât e dificil de găsit elemente care să ducă la găsirea vinovatului.

Căutările continuă însă.

Video:  http://www.norbaonline.it