[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Sunt o femeie liberă. Pe bune?

Loredana Boros
      „Papusic-o”, o femeie liberă nu e o femeie care face ce îi taie televizorul prin cap. O femeie liberă e o femeie care se iubește, e o femeie care nu are nevoie de un bisturiu sub țâțe sau un nou design de buze recent propuse în Instagram de alte terminate.

     
       Liberă nu ești. Nici nu vei putea simți vreodată gustul și parfumul unei femei cu adevărat libere. Ești o „iobaga” pierdută, o râvnitoare.
Știu, tu ești o femeie liberă pentru că tu nu asculți de un bărbat, așa cum a făcut mă-ta, nu i te supui, nici nu îi gătești. Zici. Dar ești în stare să faci orice ca să vezi cum datorită operațiilor recent vindecate minim un penis se va gudura în jurul frumuseții tale (trecută prin măiestria croitorilor de șabloane). Știai că penisul, în general, e o chestie cu care sunt înzestrați bărbații? Deci, în realitate, tu le faci mai mult pe plac și te sacrifici mai mult pentru un bărbat decât mă-ta? Păi, asta e libertate, măi păpușă? Să stai tu în spital și după o lună în casă fără să poți ridica un braț? Pentru o ocheadă?
       Da, știu, tu o faci pentru tine. Mincinoasă mică! Păi, operată sau nu, și tu și toți care te cunosc știți adevărul. Oricât te vei opera, imaginea de dinainte rămâne. Pe creier, dacă ai, dacă nu, pe Facebook. Adevărul nu este operabil. Așadar, spune-mi, de ce ai nevoie de un kilogram de țâță în plus? Să te simți mai frumoasă? Frumusețea e o atitudine, nu are formă, are conținut. Nu, să te simți mai atrăgătoare, nu e același lucru. E ca si când ademenești pe cineva cu miros de sarmale și îi servești cartofi fierți, fără sare și reci: intră, dar nu rămâne. Și cu buzele umflate ce mai simți? Vântul? Umiditatea din cartier? Operează-ti o ureche, un cot. Nu vrei? Știi de ce? Nici urechea, nici cotul nu au nimic sexual. Deci, nu o faci pentru tine. Absolut tot ce îți operezi și îți modifici e legat de sex, de atracție sexuală. Libero ce ești! Nu faci ciorbă dar la zeamă de fraier tânjești ca o râmă pe asfalt.
       Poate mama ta sau bunicile, au trăit în vremuri de „n-aveau încotro”, dar tu alegi, poți să alegi. Și mai prost ca tine nu a ales nici mă-ta, săraca!
       În capul tău cu mult ecou, încă nu înțelegi că bărbații se plictisesc la un moment dat. De sex. De unghiuțe, de cluburi, de fițe. Li se face foame, le intră pofta de o tocăniță și o femeie interesanta, de stabilitate, de încredere, de o duminică normală, de un fund curat cu celulită. Altfel, cum îți explici că ajung să abandoneze destul de ușor femei foarte frumoase, modele sau vedete?
       Nu îți dau lecții, dar să nu mai îndrăznești să te numești o femeie liberă. Ești o femeie libertină, nu liberă. O femeie cu o totală lipsă de încredere în sine, o femeie care nu se respectă și nu se acceptă. Iar toate astea se pot rezolva mai ieftin cu un psiholog, nu cu bisturiul.
       Bărbații fac diferența.
        Fii bărbată, fă diferența!

Lasă un răspuns