[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Sunt români autorii teribilului jaf de la Chieti. Arestați 3 dintre ei.

Un jaf într-o vilă zguduia zilele trecute opinia publică italiană și presa din Peninsulă prin cruzimea cu se desfășurase: o familie fusese atacată duminică dimineața în propria vilă, la Chieti, fiind sechestrată, terorizată, bătută iar soției fiindu-i tăiat un lob al urechii… Chirurgul Carlo Martelli e soția Niva Bazzan sunt încă internați la spitalul din Lanciano (provincia Chieti), localitatea unde locuiau și au fost agresați.

După agresiune, fratele lui Carlo, Alfredo, declarase presei: „Filmul acela, Portocala mecanică, te face să râzi față de ceea ce au făcut ăștia

Clipe de groază petrecute de această familie care avea o singură vină: aceea de a se afla în propria casă în momentul jafului.

Ministrul de Interne Matteo Salvini a reacționat printr-un comunicat în care spunea că „vom face totul pentru arestarea vinovaților și aruncarea lor în pușcărie. Nu se poate trăi cu frică și în propria casă”.  

Iată că nu a trecut mult și trei dintre cei patru membrii ai bandei au fost capturați. Voiau să fugă cu aceeași mașină cu care făcuseră și jaful și cu o sumă de 3400 de euro descoperită asupra lor. Surpriza, dacă poate fi vorba de o surpriză? Toți trei sunt români. Cel de-al patrulea este încă de negăsit, dar forțele de ordine spun că nu va dura mult. Aceștia locuiau în Corso Roma, în centrul istoric al localității, unde poliția a efectuat o descindere și i-a arestat.

Filmul evenimentelor spune că cei patru au sărit un gard, au rupt o gratie la subsol de unde au intrat până la etaj, la patru dimineața. Două ore de teroare pentru bieții oameni, timp în care, negăsind nici un seif, doi dintre ei au ieșit pentru a scoate de pe carduri sume de bani.

foto copertă: ABR24.it

 

Lasă un răspuns