[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Sunt un „GOLAN” care a realizat mai mult decât s-a așteptat …

Creată abia ieri, 11 iunie, in urma declaratiei jignitoare a fostului ministru Rus, pagina facebook Golanii si curvele care muncesc in strainatate a creat o adevarata isterie. O multime de mesaje au fost postate de catre cei care s-au simtit ofensati. Va prezentam cateva dintre ele.

Sunt un „GOLAN” care a realizat mai mult decât s-a așteptat. După ani de muncă în Italia, am reușit să-mi deschid propria afacere, am învățat o meserie de pizzetar, am reușit să câștig concursuri naționale și internaționale, am reușit să fiu promovat ca maestru pizzetar… Italienii îmi mulțumesc pentru că le învăț copiii o meserie, pe care o fac cu onore pentru mine si pentru țara mea.

Un „multumesc” din partea autorităților pentru cea ce facem noi și pentru țara noastră am vrea, dacă altceva nu sunt în stare să facă.

Un calduros salut tuturor ” GOLANILOR SI CURVELOR” care în toți acești ani au umplut buzunarele acestor politicieni cu miliarde și miliarde de euro!

Silviu Munteanu proprietar pizzeria Da Silvio in Colleferro (Italia)

        Sunt o” CURVA” care a divorțat dupa 13 ani de un om care o bătea până leșina și bea ca un porc în fața copilului de 5 ani. Am divorțat, i-am lasat casa, doar ca sa-mi lase fetița mie… Am du-so la parinții mei și am plecat in Italia sa ajung „o curvă” lucrând ca badante pentru 550 € la inceput, dormind 4-5 ore din 24… Adormeam plângind și socotind banii pentru a putea cumpara o casă copilului meu si a-i oferi o viață mai frumoasă. Am stat SINGURA 10 ani… fără să am pe cineva.
Am reusit s-mi realizez visurile mele si ale fetiței mele de 16 ani care este șefa clasei, în anul 2 de liceu, la un liceu foarte bun de matematica-informatica, vorbeste si 2 limbi straine… Acum am cunoscut o persoana minunata care imi iubeste copilul si pe mine, ma respecta ca femeie… ASTA INSEAMNA A FI CURVA?

 Flory Coman (Milano) – Italia

       Sunt un „golan” care a venit clandestin in Italia in 1994. In ianuarie 1996 am obtinut „permesso di soggiorno” si aceasta a fost prima mea mare satisfactie legata de viata mea de golan emigrant.

Prima grija a fost sa ma duc in vacanta in Romania.

Au trecut anii, mi-am facut o familie golaneasca, am obtinut anul trecut cetatenia italiana si, desi am ramas un golan, am obtinut ceea ce doream de la viata mea din strainatate. Anul viitor voi candida la alegerile locale din Bologna, orasul unde imi petrec viata de golan. Daca ma vor vota alti golani ca mine ma voi pune golaneste in slujba comunitatii de golani romani.


Sorin Nedea – Bologna, Italia

 

Necurați, scrintiți și bogați
Din noi ați fācut argați.
Ați luat și uitați sā mai dați,
Mama voastrā de gialați.

Furați parc-ați fi pirați,
Totu-n treacāt ruinați,
Pe noi nu ne întrebați
De-am mâncat, de suntem sați.

Cu legea sunteti certați,
De tot rāul vinovați,
Vocea noastr-o ignorați,
A celor nevinovați.

Bețivani bogați, drogați,
Ce cu Diavolul curtați,
Rerușiți sā ruinați
pe românii emigrați.

Luati aminte, ascultați,
Curând veti fi judecați,
Socotealā o sā dați
Celor buni, celor curați!

Mama voastrā de bogați
Cu noi voi nu sunteți frați,
Ați uitat sā m-ai și dați
Mama voastrā de umflați!

Ionel Sava/ Roma, 2015