[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Tarom aduce în flotă două aeronave noi pe piața din România

Două aeronave noi vor intra, începând din iunie, în flota Tarom, a anunţat joi premierul Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern. Ea a precizat că, astfel, compania aeriană va deveni performantă „aşa cum era odat㔺i că îşi doreşte ca, în An Centenar, „Taromul să prindă aripi”. Cele două avioane au aproximativ 5 ani vechime și sunt de tip Boeing 737-800 (Next Generation).

Aeronavele noi pot transporta până la 160 de pasageri pe o distanță maximă de 2300 de mile nautice (4259.6 km).

La acest moment, Tarom este singura companie din România care cuprinde în flotă aeronave tip Boeing 737-800 NG cu această configuraţie şi utilare premium: 16 locuri la clasa business, scaune echipate cu prize USB, ecrane pentru entertainment montate în tetierele scaunelor şi multe alte facilităţi pentru confortul şi plăcerea pasagerilor.

„Prin reînnoirea flotei, compania Tarom transmite un semnal vizibil, credibil şi puternic în piaţa de profil. Ne bucurăm foarte mult că în Anul Centenarului compania Tarom îşi recapătă aripile. Este o promisiune îndeplinită, atât pentru pasagerii noştri cât şi pentru angajaţii Tarom. Cu toţii avem nevoie să credem, din nou, că Tarom se poate reinventa şi poate recâştiga un loc onorabil pe piaţa de profil”, a declarat directorul general Tarom, Werner-Wilhelm Wolff.

Lasă un răspuns