[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Tinerii moldoveni din Roma invitați la „Clubul de discuții”

O3M – Associazione Giovani Moldavi in Italia vă invită la „Clubul de discuții!”

  Unde? La sediul Ambasadei Republicii Moldova din Roma, via Francesco Cherubini 27.

  Cînd? Pe 30 ianuarie, ora 15:30.

  Cum? Înscrierea obligatorie la info@o3m.eu.

  De ce? 
Tinerii moldoveni din orasul Roma, simt necesitatea de a crea momente pentru a se confrunta, a discuta – un mijlocul perfect prin care comunitatea de moldoveni poate evolua in spiritul tolerantei, al spiritului civic participativ si al inteligentei politice ce transcede circumstantele specifice din lume.


Participantii la aceste intilniri, doresc sa devina creatori de continuturi, si nu doar consumatori de informatii, in acest moment istoric caracterizat de o tiranie informationala. Respectiv, dezbaterile sunt fara indoiala cea mai importanta forma de educatie non-formala care ii ajuta pe tineri sa gandeasca si nu sa memoreze, sa argumenteze si nu sa recite, sa analizeze in loc sa accepte. Dealtfel, aceste momente de reflectii sunt cea mai buna pastila impotriva ignorantei si un mijloc de informare constanta despre cele mai importante evenimente spirituale-economico-politice din lume.
Printre obiectivele acestor intilniri se numara: regasirea valorilor traditionale, intelctuale, spirituale, nationale si generarea noilor idei pentru imbunatatirea sferilor sociale, politice, economice din tara noastra.

Lasă un răspuns