[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

TORINO – ITALIAN UCIS DE UN ROMAN CU DOUA LOVITURI DE CUTIT

Danilo Arceri, cetatean italian in varsta de 42 de ani, a fost injunghiat in plina strada in cursul serii trecute, in Piata Santa Rita din Torino. Conform martorilor, agresorul este un roman in varsta de 34 de ani. Cei doi locuiau in acelasi cartier si au avut discutii contradictorii si in trecut, conform declaratiilor carabinierilor. De acesta data, cearta a pornit dupa ce in cursul zilei de ieri romanul a bruscat fiul victimei, in varsta de 15 ani, episod povestit ulterior de baiat parintilor; Danilo Arceri, cunoscut ca avand antecedente penale, a pornit in cautarea romanului si l-a gasit in fata gelateriei deasupra careia acesta locuia.

In urma celor 2 lovituri de cutit primite in partea stanga a abdomenului, Danilo Arceri a decedat la scurt timp dupa ce a fost adus la spitalul Mauriziano.

Agresorul a fugit de la locul faptei si este in prezent cautat de patrulele de militari.

Intre timp, agresorul, s-a predat fortelor de ordine. Este vorba de Leonard Atudorei, un ingrijitor domestic de 34 de ani, care, din cele delcarate, se certasde cu fiul victimei, un copil de 15 ani. A fostgasita si arma, un cutit de bucatarie aruncat, plin de sange, sub o masina.

foto: liquido.it