[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Toronto – Simona Halep: „Joc din ce în ce mai bine și acesta e un semn bun.”

Românca Simona Halep, numărul doi în tenisul feminin mondial, a declarat că joacă din ce în ce mai bine, după ce s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Toronto în doar 59 de minute, grație victoriei cu 6-1, 6-0 în meciul cu cehoaica Barbora Strycova

Simona s-a bucurat de o susținere ferventă la Toronto, unde are şi o galeria românească puternică. Dar a existat și un moment neplăcut spre finalul primului set al meciului cu Strycova. Exact înainte ca Halep să servească pentru câştigarea setului, atunci când cele două jucătoare erau concentrate, un român a strigat: „Luptă, tată! Luptă!“.

O încurajare venită într-un moment nepotrivit a fost taxată imediat de arbitru. Femeia aflată în scaun, mai întâi, l-a mulţumit pe suporterul gălăgios în limba engleză, rugându-l să se potolească, după care a adăugat în limba română, spre surprinderea tuturor: „Mulţumesc!“.

 

Vreau să le mulțumesc. Vreau să le spun că nu e un lucru rău ce fac, dar cred că trebuie să arate mai mult fair play față de adversare, pentru că azi (joi, n.r ed.) a fost un pic prea mult, în opinia mea”, a declarat Simona presei canadiene.