[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Torvaianica – Tânără italiană, bătută cu sălbăticie și jefuită de doi tâlhari români

Roma – Angajata unui magazin de jucării a fost bătută și jefuită pe bulevardul Danemarca din Torvaianica.  S-a întâmplat în seara de 3 septembrie, când victima, după ce a închis magazinul de jucării, a plecat spre casă

Tânăra italiană în vârstă de 21 de ani, rezidentă la Pomezia, a fost lovită cu sălbăticie de doi români de 18 și 23 de ani, provocându-i o fractură a septului nazal și alte leziuni ce necesită 50 de zile de îngrijiri medicale.

Cei doi autori, cunoscuți cu antecedente penale, au fost prinși ieri, 4 septembrie, de către carabinierii din Torvaianica în colaborare cu echipa mobilă Pomezia.

Datorită descrierii oferite de victimă și de numeroasele camere de supraveghere din zonă, carabinierii au reușit să-i identifice pe cei doi tâlhari și să-i găsească la locuințele lor, acolo unde încercau să se ascundă.

Carabinierii au făcut o percheziție în locuințele acestora și au descoperit bunurile furate tinerei, cât și două Hoverboard-uri și un laptop, furate din magazin, după ce s-au folosit de cheile găsite în poșeta victimei. Toate bunurile au fost confiscate, iar cei doi bărbați au fost duși la închisoarea Velletri, unde rămân la dispoziția Autorității Judiciare.

RomaToday