[adning id="34187"]
[adning id="33913"]

Tragedie la Bologna. O româncă de 35 de ani a murit sub privirile soțului

Tragedia a avut loc ieri, 27 august, la Monterenzio (Bologna), unde un cuplu de români a decis să petreacă o duminică relaxantă la piscinele centrului termal  „Villaggio della Salute Più”

Anna Maria Mihalcea, în vârstă de 35 de ani, s-a simțit rău, după ce a intrat în piscină (la circa o oră după ce a mâncat o pizza, conform declarației soțului), în jurul orei 13:30 și a decedat la scurt timp sub privirile soțului și a mulțimii adunate. Deși a primit ajutor de urgență din partea echipajelor medicale ale centrului, nu a mai fost nimic de făcut pentru ea.

Directorul sanitar  Mattu a explicat că pentru salvarea româncei s-a folosit unul dintre defibrilatoarele aflate în posesia centrului și că i-a fost administrată o injecție cu adrenalină. De asemenea, directorul a declarat că toți angajații sunt avizați și certificați să practice masajul cardiac.

Tânăra a fost transportată cu elicopterul la spitalul Maggiore (Bologna), iar medicii de la 118 i-au făcut alte injecții cu adrenalină. Din păcate nu a putut fi resuscitată și medicii au declarat decesul.

Il Resto del Carlino